Huis Design - Architectural Design
edited 01.jpg

welcome bay house

Located in the high hills of Welcome Bay, this home was designed to make the most of its stunning views of Tauranga city and Mount Maunganui. A large courtyard visually connects living areas while also providing sheltered outdoor space. The use of dark colours and timber cladding minimises the house visual dominance and integrated it to its environment.
Built by Eireann Construction.

“Marcus and the Huis team designed such a beautiful house for us. They took the brief and ran with it, delivering us a beautiful watercolour sketch that far exceeded our expectations. They had to take into consideration Extreme High Windzones, epic views and wanting separate wings.

The Huis team had some really clever and innovative ideas that really blew our minds and have made our house so unique.

Every step of the process has been a breeze and its been a pleasure working with the Huis team, a team who were as excited about the project as us.

 I will recommend Huis again and again because our experience was so exceptional. Marcus was so wonderful to deal with and really saw our vision and made it a reality.”

Jess & Kieran Rutherford